• Fri
  24
  Aug
  2018
  18:00 - 22:00Crea, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam
 • Sat
  15
  Sep
  2018
  18:00 - 21:00Boothstraat 7, Utrecht

  ARTS FUSION Professional - vernieuwd!

  Deze dag willen we met kunstenaars vanuit allerlei disciplines samen komen. Deze keer gericht op professionals (ook welkom als je nog in je opleiding zit / vergevorderd bent in improvisatie). Wat gebeurt er als we met kunstenaars samen God gaan zoeken en tegelijkertijd Hem aanbidden? Geen vastomlijnd plan, maar wel een duidelijke visie. God de ruimte geven. Ontmoeting en interactie.

  Aanbidding is een levensstijl en niet alleen het 'worshipnummer' wat we in de kerk zingen. Rauwheid en schoonheid wisselen elkaar af. We experimenteren, jammen en nodigen God uit om zo nieuwe vormen van aanbidding te ervaren.

  Daarnaast is het een toffe manier om samen te netwerken! We hebben de tips mee genomen en zullen samen gezellig (eenvoudig) dineren.

  Jij bent welkom als je kunst beoefent (in de meest brede vorm); beeldende kunstenaars, muzikanten, dansers, theatermakers, mimespelers, rappers, dichters en waarschijnlijk nog veel meer!

  Locatie: Boothstraat 7 te Utrecht, hier zijn een drumstel/piano/percussie (geen cajon) microfoons/techniek en technicus aanwezig.
  Tijd: 18.00-21.00
  Meenemen: Andere instrumenten en benodigdheden om jouw kunstvorm uit te oefenen.
  Kosten: We zetten een potje neer waar je iets in kan doen om de onkosten van het diner te dekken.

  In verband met het eten en de techniek, graag OPGEVEN via de mail (onder vermelding van datum Arts Fusion, naam, kunstdiscipline en ervaring): info@avivdancecompany.com

 • Sat
  06
  Oct
  2018

  Wil jij al langere tijd samen dansen met AVIV, maar heb je niet de mogelijkheid om een langdurige commitment aan te gaan? Dan zijn de AVIV PROJECTS een uitkomst! Deze zullen 2 a 3x per jaar plaatsvinden. Dit keer een project van 8 trainingen op de zaterdagochtenden van 10-13u in Veenendaal. We werken samen naar een moderne choreografie toe, welke we uiteindelijk presenteren in het theater, met Tushar Changoer!

  Tushar is afgestudeerd aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts, uitvoerend en docent dans. Inmiddels werkt hij als ZZP’er fulltime als uitvoerend danser, choreograaf en docent. Hij is bekend van Mind Connected, Shine en the Weddingdancers. Zijn stijl is contemporary – expressief, dramatisch en dynamisch. Hij laat zich inspireren door vele andere stijlen en culturen, welke je terug ziet in zijn choreografieën.

  Deze moderne choreografie vraagt veel van jouw moderne dansskills en is dus voor vergevorderde / afgestudeerde moderne dansers. We starten met een open training (waarvoor je je moet aanmelden) waarin we van beide kanten kijken of dit project bij jou past qua danstechniek en expressie.

  De specifieke datum van het optreden in het theater volgt zsm. De open training is op 6 okt van 10-13u in Veenendaal.
  De andere data zijn:
  13 okt: 19-22u, 3 nov: 10-13u, 10 nov: 10-13u, 24 nov: 10-13u, 1 dec: 19-22u, 8 dec: 10-13u, 15 dec: 10-13u en 22 dec: 10-13u

  *de tijden per trainingen zullen tussen de 2 en 3 uur zijn
  *incidenteel zou het kunnen dat we een keer in Amsterdam bij Crea moeten trainen


  De kosten voor het project houden we zo laag mogelijk (alleen studiokosten en reiskosten choreograaf) en zullen we pas na de open training met zekerheid kunnen zeggen (ivm hoeveelheid dansers). Aanmelden doe je door een mail te sturen met dansCV en motivatiebrief- waarin je uitleg geeft waarom je met AVIV wilt dansen naar info@avivdancecompany.com.

 • Sat
  13
  Oct
  2018
  11:00 - 14:30Sportweg 1B, Kockengen

  ARTS Fusion – Vernieuwd!

  Deze Arts Fusion is opengesteld voor alle niveau’s. Verlang je er naar om God op een creatieve manier te aanbidden? Durf je het aan om iets nieuws te leren of wil je je talenten verder ontwikkelen? Daar willen we je graag bij helpen!!

  Tijdens Arts Fusion willen we je inspireren om je creatieve gaven in te zetten om God te aanbidden en bieden we je workshops aan waarin je geprikkeld wordt hoe je dat zou kunnen doen!

  Naast een plenair seminar kunnen jullie de volgende workshops verwachten: Woordkunst, Fysiek theater van Carla Veldhuis, Dans van Birgit Juch en Beeldende vorming van Marjanne Stoopendaal.

  Na een gezellige lunch waarin er meer ruimte is om elkaar te ontmoeten, willen we uitgebreid de tijd nemen om God te zoeken en aanbidden met alles wat in ons is!

  De gehele dag is van 10.00-14.30. De kosten zijn 15 euro p.p. Dit zijn alleen de onkosten van het gebouw, de lunch en de benodigdheden voor de workshop. We zullen gedurende de dag een collecte doen.

  Inschrijven is verplicht en bindend (bij afmelding zal je toch moeten betalen). Stuur een mail naar info@avivdancecompany.com met datum Arts Fusion & voor en achternaam.

  Na de inschrijving ontvang je de nodige informatie voor de dag. Hopelijk tot dan!

 • Sat
  03
  Nov
  2018
  18:00 - 21:00Geerlig Riemerhof 6, Driebergen

  Wees gerust, onze netwerkdag AVIV UNITED blijft bestaan, maar we willen dit jaar ook een 'AVIV United avond' organiseren. Dit keer in een ander jasje, met een Bring&Share: Gezelligheid, ontmoeting, met elkaar sparren, bidden, elkaar bemoedigen en onderwijs krijgen! Hope to see you there!
  Kosten: Gratis! We zetten een potje neer waar je eventueel iets in kan doen om de onkosten te dekken.

  Opgave: Stuur een mailtje naar info@avivdancecompany.com ovv AVIV United.

 • Sun
  13
  Jan
  2019
  4:00 pmKarel V Hotel - Utrecht

  Zin in een dagje uit? 13 Januari is het Culturele Zondag in Utrecht - NIEUWJAARSDUIK - AVIV Alive Dance Company is te zien van 16:00-16:20 in het Karel V Hotel in Utrecht!

  Een interactief modern dansstuk voor jong en oud over keuzes maken, touwtjes uit handen durven geven en een ander jouw richting laten bepalen.

  De hele stad Utrecht is vol culturele programma's, zie hieronder het programma op de website. https://www.culturelezondagen.nl/zondag/2019/nieuwjaarsduik

 • Sat
  02
  Feb
  2019
  10:30 - 14:30Boothstraat 7, Utrecht

  Arts Fusion Professionals 2 Februari van 10.30-14.30

  Inmiddels hebben we al 7 Arts Fusions met elkaar beleefd en elke keer is deze anders en nieuw. Didi Companjen gaat dit keer de seminar verzorgen en er is een verzorgde lunch.

  Voor de nieuwelingen hieronder de informatie:
  Deze dag willen we met kunstenaars vanuit allerlei disciplines samen komen. Deze keer gericht op professionals (ook welkom als je nog in je opleiding zit / gevorderd bent in improvisatie). Wat gebeurt er als we met kunstenaars samen God gaan zoeken en tegelijkertijd Hem aanbidden? Geen vastomlijnd plan, maar wel een duidelijke visie. God de ruimte geven. Ontmoeting en interactie.

  Aanbidding is een levensstijl en niet alleen het 'worshipnummer' wat we in de kerk zingen. Rauwheid en schoonheid wisselen elkaar af. We experimenteren, jammen en nodigen God uit om zo nieuwe vormen van aanbidding te ervaren.

  Daarnaast is het een toffe manier om samen te netwerken!

  Jij bent welkom als je kunst beoefent (in de meest brede vorm);beeldende kunstenaars, muzikanten, dansers, theatermakers, mimespelers, rappers, dichters en waarschijnlijk nog veel meer!

  Locatie: Boothstraat 7 te Utrecht, hier zijn een drumstel/piano/percussie (geen cajon)microfoons/techniek en technicus aanwezig.
  Tijd: 10.30-11.30 (muzikanten om 10u soundcheck)
  Mee nemen: Andere instrumenten en benodigdheden om jou kunstvorm uit te oefenen.
  Kosten: volgt nog, maar is minimaal (slechts onkosten)

  In verband met het eten en de techniek, graag OPGEVEN via de mail (ovv datum Arts Fusion, naam, kunstdiscipline en ervaring): info@avivdancecompany.com

 • Sat
  16
  Mar
  2019
  8:00 pmDe Gelderlandfabriek Culemborg

  Een samenwerking met stichting Ens en Ballet School Chantal v/d Thuijn

  Tickets:  www.ticketkantoor.nl/shop/ENSwhoissheDIDA

 • Sat
  30
  Mar
  2019
  onbekendHilversum

  Optreden met choreograaf Anneloes van Schuppen bij IJM - International Justice Mission - ontmoetingsdag

 • Sat
  11
  May
  2019
  Sun
  12
  May
  2019
  Amsterdam

  Dit keer geen AVIV United netwerkdag, maar een geheel weekend! AVIV slaat de handen ineen met diverse dansdocenten uit NL, maar ook uit USA. Er komen 8 dansers overgevlogen om op te treden en met ons samen te werken. Naast lessen, workshops en seminars zullen we eindigen met een spetterende outreach in Amsterdam! Op straat zullen we een plek creëren met een dansvloer, waar we onze ingestudeerde choreografieën tonen en andere companies ook de mogelijkheid krijgen om op te treden. Zo zullen we niet alleen zelf geïnspireerd naar huis gaan, maar ook anderen inspireren met onze passie voor dans & God!

  Cynthia Newland en Laura Morton zullen verschillende lessen verzorgen. Beiden werken nu als dansdocenten en choreografen voor de Belhaven University in Jackson. Laura Morton was Co-director bij Ad Deum en maakte daar diverse choreografieën. We zullen hen, de andere dansers uit USA en onze gastdocenten uit NL gedurende de komende weken uitgebreider voorstellen.

  Dit weekend organiseren we voor christelijke dansers, docenten en choreografen. Beide dagen bieden we verschillende niveau's aan in de lessen intermediate/gevorderd tot professioneel niveau. We hebben gekozen voor het thema 'Balance yourself' en daarmee hopen we dat dit weekend nieuwe inspiratie, bijzondere ontmoetingen en vernieuwde inzichten geeft om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven. We zien er naar uit wat God ons gaat geven gedurende dit weekend.

  Hieronder staat een globale planning (wijzigingen nog voorbehouden):

  ZATERDAG
  9.30-10.00 Inloop
  10.00 Opening
  10.15-11.30 Klassiek / Hip Hop
  11.45-13.00 Modern / Afrikaans ?
  13.00-13.30 Pauze
  13.30-14.00 Netwerkmoment
  14.00-15.00 Seminar ‘Balance yourself’ Cynthia Newland
  15.15-16.30 Partnering / Jazz
  16.30-17.30 Improvisatie & Worship
  17.30-18.00 Pauze
  18.00-19.30 Danspresentatie Feat Speak uit Amerika, AVIV & Sharing moment andere dansers en companies

  ZONDAG
  9.30-10.00 Inloop
  10.00 Opening
  10.15-11.15 Klassiek / ?
  11.30-13.00 Choreography Jazz / Choreography Modern
  13.00-13.30 Pauze
  13.30-15.30 Choreography Jazz / Choreography Modern
  15.30-16.00 vertrek
  16.00-19.30 Outreach in Amsterdam

  PRAKTISCH
  Locatie: Amsterdam (de dansstudio's zijn in chasse of crea), dit wordt zsm duidelijk gemaakt
  Kosten: 55 euro per dag, 95 euro voor een heel weekend
  Opgave: Mail naar info@avivdancecompany.com (we zullen wel met een limiet werken, want als de dansstudio's te vol zitten is dat niet fijn dansen, dus VOL=VOL)

 • Wed
  15
  May
  2019
  Wilhelmina Kinderziekenhuis
 • Sat
  25
  May
  2019
  18:00-21.00CREA, Amsterdam
 • Fri
  07
  Jun
  2019
  Mon
  10
  Jun
  2019
  Walibi Holland- Biddinghuizen

  Verschillende optredens op hoofdpodium, theatertent en jeugdpodium