Event Information:

 • Sat
  15
  Sep
  2018

  Arts Fusion Professional (met diner)

  18:00 - 21:00Boothstraat 7, Utrecht

  ARTS FUSION Professional - vernieuwd!

  Deze dag willen we met kunstenaars vanuit allerlei disciplines samen komen. Deze keer gericht op professionals (ook welkom als je nog in je opleiding zit / vergevorderd bent in improvisatie). Wat gebeurt er als we met kunstenaars samen God gaan zoeken en tegelijkertijd Hem aanbidden? Geen vastomlijnd plan, maar wel een duidelijke visie. God de ruimte geven. Ontmoeting en interactie.

  Aanbidding is een levensstijl en niet alleen het 'worshipnummer' wat we in de kerk zingen. Rauwheid en schoonheid wisselen elkaar af. We experimenteren, jammen en nodigen God uit om zo nieuwe vormen van aanbidding te ervaren.

  Daarnaast is het een toffe manier om samen te netwerken! We hebben de tips mee genomen en zullen samen gezellig (eenvoudig) dineren.

  Jij bent welkom als je kunst beoefent (in de meest brede vorm); beeldende kunstenaars, muzikanten, dansers, theatermakers, mimespelers, rappers, dichters en waarschijnlijk nog veel meer!

  Locatie: Boothstraat 7 te Utrecht, hier zijn een drumstel/piano/percussie (geen cajon) microfoons/techniek en technicus aanwezig.
  Tijd: 18.00-21.00
  Meenemen: Andere instrumenten en benodigdheden om jouw kunstvorm uit te oefenen.
  Kosten: We zetten een potje neer waar je iets in kan doen om de onkosten van het diner te dekken.

  In verband met het eten en de techniek, graag OPGEVEN via de mail (onder vermelding van datum Arts Fusion, naam, kunstdiscipline en ervaring): info@avivdancecompany.com