Event Information:

 • Sat
  06
  Oct
  2018

  Open training AVIV PROJECTS (aanmelden vereist)

  Wil jij al langere tijd samen dansen met AVIV, maar heb je niet de mogelijkheid om een langdurige commitment aan te gaan? Dan zijn de AVIV PROJECTS een uitkomst! Deze zullen 2 a 3x per jaar plaatsvinden. Dit keer een project van 8 trainingen op de zaterdagochtenden van 10-13u in Veenendaal. We werken samen naar een moderne choreografie toe, welke we uiteindelijk presenteren in het theater, met Tushar Changoer!

  Tushar is afgestudeerd aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts, uitvoerend en docent dans. Inmiddels werkt hij als ZZP’er fulltime als uitvoerend danser, choreograaf en docent. Hij is bekend van Mind Connected, Shine en the Weddingdancers. Zijn stijl is contemporary – expressief, dramatisch en dynamisch. Hij laat zich inspireren door vele andere stijlen en culturen, welke je terug ziet in zijn choreografieën.

  Deze moderne choreografie vraagt veel van jouw moderne dansskills en is dus voor vergevorderde / afgestudeerde moderne dansers. We starten met een open training (waarvoor je je moet aanmelden) waarin we van beide kanten kijken of dit project bij jou past qua danstechniek en expressie.

  De specifieke datum van het optreden in het theater volgt zsm. De open training is op 6 okt van 10-13u in Veenendaal.
  De andere data zijn:
  13 okt: 19-22u, 3 nov: 10-13u, 10 nov: 10-13u, 24 nov: 10-13u, 1 dec: 19-22u, 8 dec: 10-13u, 15 dec: 10-13u en 22 dec: 10-13u

  *de tijden per trainingen zullen tussen de 2 en 3 uur zijn
  *incidenteel zou het kunnen dat we een keer in Amsterdam bij Crea moeten trainen


  De kosten voor het project houden we zo laag mogelijk (alleen studiokosten en reiskosten choreograaf) en zullen we pas na de open training met zekerheid kunnen zeggen (ivm hoeveelheid dansers). Aanmelden doe je door een mail te sturen met dansCV en motivatiebrief- waarin je uitleg geeft waarom je met AVIV wilt dansen naar info@avivdancecompany.com.