Event Information:

 • Sat
  02
  Feb
  2019

  Arts Fusion Professional

  10:30 - 14:30Boothstraat 7, Utrecht

  Arts Fusion Professionals 2 Februari van 10.30-14.30

  Inmiddels hebben we al 7 Arts Fusions met elkaar beleefd en elke keer is deze anders en nieuw. Didi Companjen gaat dit keer de seminar verzorgen en er is een verzorgde lunch.

  Voor de nieuwelingen hieronder de informatie:
  Deze dag willen we met kunstenaars vanuit allerlei disciplines samen komen. Deze keer gericht op professionals (ook welkom als je nog in je opleiding zit / gevorderd bent in improvisatie). Wat gebeurt er als we met kunstenaars samen God gaan zoeken en tegelijkertijd Hem aanbidden? Geen vastomlijnd plan, maar wel een duidelijke visie. God de ruimte geven. Ontmoeting en interactie.

  Aanbidding is een levensstijl en niet alleen het 'worshipnummer' wat we in de kerk zingen. Rauwheid en schoonheid wisselen elkaar af. We experimenteren, jammen en nodigen God uit om zo nieuwe vormen van aanbidding te ervaren.

  Daarnaast is het een toffe manier om samen te netwerken!

  Jij bent welkom als je kunst beoefent (in de meest brede vorm);beeldende kunstenaars, muzikanten, dansers, theatermakers, mimespelers, rappers, dichters en waarschijnlijk nog veel meer!

  Locatie: Boothstraat 7 te Utrecht, hier zijn een drumstel/piano/percussie (geen cajon)microfoons/techniek en technicus aanwezig.
  Tijd: 10.30-11.30 (muzikanten om 10u soundcheck)
  Mee nemen: Andere instrumenten en benodigdheden om jou kunstvorm uit te oefenen.
  Kosten: volgt nog, maar is minimaal (slechts onkosten)

  In verband met het eten en de techniek, graag OPGEVEN via de mail (ovv datum Arts Fusion, naam, kunstdiscipline en ervaring): info@avivdancecompany.com