Event Information:

 • Sat
  28
  Sep
  2019

  Open training: AVIV Youth & AVIV Kids

  Huizen

  AVIV Kids en AVIV Youth betekent: Kinderen/jongeren van nieuw leven! AVIV Kids en AVIV Youth zijn christelijke dansgroepen, waar kinderen en jongeren samen komen om met elkaar een fijne danstijd te beleven. AVIV Kids & Youth traint om de zaterdag in Huizen onder leiding van Josephine Rodrigues.

  AVIV Kids en AVIV Youth hebben tot doel om de kinderen en jongeren te laten dansen in een veilige omgeving, waar ze meer mogen leren over wie God is en hun eigen identiteit. Op een plek waar zij zichzelf mogen zijn en zich geliefd mogen weten, bij de dansdocent en bovenal God, kunnen ze zich ontwikkelen in hun expressie en bewegingsmogelijkheden. Door te dansen in een groep leren de kinderen en jongeren om samen te werken en elkaar aan te moedigen.

  Zoals de Bijbel ons leert om te zien naar de mensen om ons heen, laten we de kinderen en jongeren hun dans presenteren op plekken waar ze hun blijdschap kunnen delen met anderen, zoals: een ziekenhuis, asielzoekerscentrum, bejaardentehuis of op een podium.

  Interesse? Stuur even een mail. Zaterdag 28 september is onze open training.