AVIV Boeken

Boek een optreden

Wil jij iets bijzonders toevoegen aan jouw event, kerkdienst of festival? Nodig de dansers van AVIV uit om op te treden! Een korte choreografie, improvisatie tijdens aanbidding of een voorstelling van 40 minuten; wij denken graag mee over wat passend is!

Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden: stuur een bericht.

Boek een workshop

AVIV heeft veel verschillende workshops verzorgd om kinderen, jongeren en ouderen op fysiek, mentaal en sociaal vlak te prikkelen. Dans is een prachtig middel voor teambuilding en geeft ontzettend veel plezier. Nodig jij ons uit?

Voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden: stuur een bericht.

Direct boeken

Betreft

13 + 10 =

Referenties

Het is een voorrecht om met de getalenteerde dansers van Aviv samen te werken. Professioneel, flexibel en dans op topniveau. We zijn trots op het resultaat van de videoclip en zien uit naar een volgende samenwerking met Aviv.

Frank van der Velde
Producent en regisseur

Mede door AVIV United is mijn dans weer teruggebracht bij God, waardoor ik langzaam open ben gaan staan voor veranderingen. Na een richtingloze tijd heb ik weer richting gekregen en nieuwe vrienden mogen maken die mij dichtbij staan. AVIV was deel van een belangrijk kruispunt in mijn leven. Daar ben ik ten eerste God dankbaar voor en ten tweede AVIV voor het nemen van deze mooie initiatieven.

Tushar Changoer
Danser, docent en choreograaf

We hadden Aviv dance company op bezoek tijdens het 40ste Christian Artists seminar, eind juli 2019. Dat werd een indrukwekkend en aangrijpend optreden. Geweldig om de professie van deze jonge mensen te zien!

Leen La Rivière
Voorzitter Christian Artists

AVIV united was een fantastisch dans-/netwerkweekend. Met allemaal leuke en gelovige danscollega’s God aanbidden, geweldig! Ik heb zin en inspiratie gekregen om me verder te ontwikkelen als christelijke dansmaker.

Miranda van Toor
Danseres, choreograaf, beroepskunstenaar in de klas

Onze vereniging ‘Sound of Gospel’ schakelde AVIV in voor een workshop koorchoreografie. We hebben ontzettend genoten van deze workshop, waarin we meteen op ons gemak werden gesteld en we écht bewegingen leerden die bij ons passen. Een groot voordeel van AVIV is dat de dansers de christelijke identiteit hebben, net als ons koor. Dat is prettig samenwerken, want ook in onze bewegingen willen wij de Boodschap laten zien op het podium. Hopelijk kunnen we AVIV snel weer een keer inhuren.

Laura Mukrab
Management Sound of Gospel