AVIV Danswerkplaats

AVIV Danswerkplaats is een plek waar je als amateurdanser kan groeien in moderne danstechnieken. Elk niveau is welkom, omdat we net als een dansschool verschillende niveaus aanbieden. Waarom een danswerkplaats en geen dansschool? Het verschil is dat je altijd een langere training hebt van minstens 1,5uur, waarin je ook leert om samen met elkaar te creëren en te groeien in improvisatie. Elke danser is uniek en daarom willen we ook dat jij zelf blijft groeien in jouw eigen unieke bewegingstaal. We willen samen stukken maken en die uitdansen bij sociale instellingen en kerken, om zo ons licht te laten schijnen.

Als danswerkplaats vinden we het ook waardevol om in community te investeren. Zo hebben we ook community time samen om elkaar beter te leren kennen, samen te eten en te groeien in geloof.

Dansers komen vanuit heel NL naar de Danswerkplaats, dat betekend dat er veel carpoolmogelijkheden zijn. Van Rotterdam tot Den Helder, Den Bosch tot Arnhem enz.

 

 

NIEUW INCLUSIEDANS

Inclusiedans is een dansvorm waar dansers met en zonder fysieke beperking samen dansen. Iedereen danst volgens zijn eigen mogelijkheden. Iedereen kan bewegen! Als jij al een danser bent met veel danservaring is dit ook een hele mooie mogelijkheid om te leren dansen met anderen die op een totaal andere manier bewegen en misschien in een rolstoel zitten. We hopen dat we een heel gemixte groep kunnen starten. Jij bent bijzonder en waardevol en wij hopen dat jij je helemaal thuis voelt bij AVIV!

AVIV Youth

AVIV Youth is een leuke groep jongeren die samen traint op de dinsdagavond! De training bestaat uit moderne danstechniek, improvisatie en samen een choreografie maken. Hier zal je groeien in je geloof met andere jongeren die van dans houden en ga jij jou licht laten schijnen bij optredens!

AVIV Youth traint op de dinsdag van 17.30-19.00 in Amsterdam.

Interesse? Stuur ons een mail!

AVIV Kids

Wil jij niet alleen moderne dans leren, maar ook optreden en leren hoe je een dans met elkaar maakt? Dan ben je bij AVIV danswerkplaats op de goede plek! Bij AVIV groei je in jouw identiteit, want wij geloven dat JIJ bijzonder bent. Vriendschap is belangrijk en wij hopen dat jij je helemaal thuis voelt bij AVIV!

Aviv Kids traint op de dinsdag van 15.00-16.00 in Amsterdam

Interesse? Stuur ons een mail!

Arise

Arise is een groep voor volwassen (16+) met een intermediate niveau. Op de dinsdagavond van 20.00-21.30 trainen we samen in Amsterdam.

Interesse? Stuur ons een mail!

Rejoice

Rejoice is een groep voor volwassenen (16+) met beginners niveau. Op de zaterdagochtend van 10.30-12.00 trainen we samen in Amsterdam. Er is een babysitter aanwezig om op te passen voor de kinderen.

Interesse? Stuur ons een mail!