AVIV United

Ben jij een danser, choreograaf of docent? Combineer jij je christen zijn met jouw passie voor dans? Dan is AVIV United misschien wel iets voor jou. Eenmaal per jaar organiseert AVIV een netwerkweekend om christelijke dansers uit heel Nederland bij elkaar te brengen. Ons dansgezelschap is gericht op eenheid, daarom willen we dansers met verschillende dansstijlen uit het hele land aan elkaar verbinden en aan een community bouwen.

Tijdens AVIV United kunnen we van elkaars expertise leren, samen bidden, toffe dansworkshops en seminars volgen van docenten uit NL en USA, elkaar benaderen voor nieuwe projecten en een heleboel meer! Op AVIV United bieden we een programma aan op twee niveau’s: intermediate/advanced en professional.

Aangezien eenmaal per jaar erg weinig is om aan een community te bouwen, houdt AVIV daarnaast tweemaal per jaar een open huis met een Bring & Share om elkaar te ontmoeten.

  

Arts Fusion

AVIV organiseert meerdere keren per jaar een Arts Fusion. Op deze dag willen we met kunstenaars vanuit allerlei disciplines samenkomen. Wat gebeurt er als we met kunstenaars samen God gaan zoeken en tegelijkertijd Hem aanbidden? Geen vastomlijnd plan, maar wel een duidelijke visie: God de ruimte geven, ontmoeting en interactie.

Heb jij ook ditzelfde verlangen? Of ben je nieuwsgierig en wil je deze uitdaging aangaan?

Het belangrijkste is dat het niet om prestatie gaat, niet om het resultaat, maar om samen God te aanbidden met je talenten. Arts Fusion is voor alle niveau’s en Arts Fusion Professionals is speciaal voor deelnemers waarvan kunst hun vak is of als deze op gevorderd niveau wordt beoefend.

Jij bent welkom als je kunst beoefent (in de meest brede vorm), zoals: beeldende kunst, muziek, dans, theater, mime, dichten en waarschijnlijk nog veel meer!

Kijk bij onze events om te zien wanneer de eerst volgende Arts Fusion wordt gehouden.