Doneer

AVIV is afhankelijk van giften van supporters, omdat zij geen winstoogmerk heeft en veelal werkt met vrijwilligers. De visie om dans met haar boodschap naar mensen toe te brengen kan mogelijk gemaakt worden door financiële steun.

Stichting AVIV Dance Company heeft een Cultuur ANBI en dat geeft een gever extra mogelijkheden. We leggen het graag uit:
Behalve dat giften aan onze stichting aftrekbaar zijn voor inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting, is er dankzij de Geefwet bovendien een multiplier, die giften aan cultuur verhoogd aftrekbaar maakt! Particulieren mogen hun giften met 1,25 vermenigvuldigen voor belastingaftrek tot een maximale verhoging van € 1.250 euro per jaar. Bedrijven die vennootschapsbelasting betalen mogen de donatie met 1,5 vermenigvuldigen tot een maximale verhoging van € 2.500 per jaar.

Als voorbeeld:
Door de multiplier kan een particulier die € 100 euro schenkt bij een belastingtarief van 52 % tegen gelijkblijvende kosten € 137 euro geven. Dit alles uiteraard per jaar. Met uw hulp komt zo het Evangelie verder via allerlei creatieve uitingen. Maak uw bijdrage over onder vermelding van ‘gift’ op NL04INGB0009229304 van Stichting Aviv Dance Company. Alvast hartelijk dank!