Doneer

Word vriend van AVIV

Draag jij AVIV een warm hart toe? Ben jij er van overtuigd dat dans een krachtig middel is en een plek verdient in kerk en maatschappij? Wil jij ons helpen om dans naar mensen toe te brengen? En wil jij investeren in een veilige plek waar jonge dansers zich kunnen ontwikkelen? Ondersteun dan ons werk met een maandelijkse donatie!

AVIV is als culturele ANBI* voor een groot deel afhankelijk van giften van supporters, omdat zij als stichting geen winstoogmerk heeft en veel werkt met vrijwilligers. Ons werk kan mogelijk gemaakt worden door uw financiële steun. Doe een eenmalige gift of ondersteun ons werk structureel met een maandelijkse donatie. 

Je kan uiteraard je donatie ook direct overmaken onder vermelding van ‘gift’ op NL04INGB0009229304 van Stichting Aviv Dance Company.

 Hartelijk dank

* Bij giften aan een culturele ANBI mag u 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.  Dus als u €100 aan AVIV schenkt mag u 1,25 x €100 = €125 aftrekken van de belasting. Bedrijven die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.