AVIV Dance Company

AVIV Dance Company is ons hoofdgezelschap, waarmee we stukken creëren om op te treden en om mee te touren. We maken zowel gebruik van choreografen van binnen het gezelschap als van gastchoreografen die zich aansluiten voor specifieke projecten. Daarnaast maakt AVIV ook gebruik van gastdansers, die voor een bepaald project via een auditie kunnen aansluiten. Je krijgt uiteindelijk per voorstelling of project betaald, dit geeft verder geen zekerheid, want we treden soms ook gratis op met bijv. een outreach op straat. De wekelijkse trainingen zijn op vrijdag van 16.00-19.00 uur in Breukelen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om mee te trainen van 19.30-22.00 met Alive DC. 1x in de Maand hebben we een ‘community night’ op de vrijdagavond waarin we met elkaar connecten, gezellig eten, iets delen vanuit de Bijbel en de mogelijkheid hebben om te blijven slapen als je van ver komt en verzeilt bent geraakt in een flinke lachsessie of een goed gesprek;) 

De dansers van AVIV DC zijn afgestudeerd aan een dansacademie of lopen stage vanuit een dansacademie. Binnen AVIV DC krijgen dansers de mogelijkheid om te groeien in hun kwaliteiten als danser, choreograaf en docent. Door samen deze taken te dragen, vervult elke danser afwisselend de rol van choreograaf en/of docent binnen een training en voorbereiding voor een optreden of tour.

Interesse? Stuur ons een mail! Op 8 Januari hebben we een open training. Heb je onze open training of auditie gemist? Dan kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn om tussentijds in te stromen.

Leer meer over wie wij zijn.

Alive Dance Company

Alive Dance Company bestaat uit getalenteerde dansers, die hun danstechniek verder willen ontwikkelen, samen nieuwe stukken maken en daarmee God de eer willen geven. De trainingen zijn op vrijdag van 19.30-21.00 uur in Breukelen onder leiding van Birgit Juch. Maar er zijn een hoop mogelijkheden om meer te trainen! Zo heb je de mogelijkheid om de training van AVIV mee te doen van 16.00-19.00 en is het laatste uur van 21.00-22.00 optioneel. Tweemaal per jaar krijgt een jonge choreograaf uit het gezelschap de mogelijkheid om met het Alive DC aan de slag te gaan van 21-22u. De jonge gemotiveerde choreograaf mag een stuk creëren en ontvangt coaching.

1x in de Maand hebben we een ‘community night’ op de vrijdagavond waarin we met elkaar connecten, gezellig eten, iets delen vanuit de Bijbel en de mogelijkheid hebben om te blijven slapen als je van ver komt en verzeilt bent geraakt in een flinke lachsessie of een goed gesprek;) 

Zoek je een leuke stageplek tijdens jouw dansopleiding? AVIV is een erkend leerbedrijf en heeft al vele HBO en MBO stagiaires begeleid. Alive DC is een mooie inspirerende plek om jouw danstalent in combinatie met het geloof te ontwikkelen.

Interesse? Stuur ons een mail! Op 8 Januari hebben we een open training. Heb je onze open training of auditie gemist? Dan kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn om tussentijds in te stromen.

ARISE Dance Company

 

Arise Dance Company is een gezelschap voor volwassen (16+) en intermediate dansers, die samen met elkaar en geïnspireerd door God mooie dansstukken creëren. Het gezelschap heeft als doel elkaar te inspireren en te groeien in techniek en improvisatie. De trainingen zijn op donderdagavond van 20.00-21.30 uur in IJsselstein onder leiding van Birgit Juch.

Er zijn vaak dansers die niet ervaren genoeg zijn om in een company te kunnen dansen, maar al wel danslessen hebben gehad of nog volgen. Er zijn ook dansers die zelf dansgroepen leiden, bijvoorbeeld in de kerk, of hier visie voor hebben, maar geen professionele dansacademie hebben gedaan. Anderen hebben misschien wel dans gestudeerd, maar inmiddels is dit alweer een aantal jaren geleden en ben je op zoek naar nieuwe inspiratie. Veel dansers in Nederland hebben wel ervaring, maar een intermediate niveau. We kregen dit jaar vaker de vraag – “is er voor ons ook een plek bij AVIV?” Ja! Dit jaar maken we ruimte voor dit nieuwe gezelschap!

Interesse? Stuur ons een mail! Op 7 Januari hebben we een open training. Heb je onze open training gemist? Dan kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn om tussentijds in te stromen.

AVIV Kids & Youth

AVIV Kids en AVIV Youth betekent: Kinderen/jongeren van nieuw leven! AVIV Kids en AVIV Youth zijn christelijke dansgroepen, waar kinderen en jongeren samen komen om met elkaar een fijne danstijd te beleven. AVIV Youth bestaat uit 2 groepen, 1 in Huizen en 1 in Utrecht. AVIV Kids & Youth traint om de zaterdag in Huizen onder leiding van Josephine Rodrigues. AVIV Youth in Utrecht traint elke donderdagavond van 19.00-20.30. 

AVIV Kids en AVIV Youth hebben tot doel om de kinderen en jongeren te laten dansen in een veilige omgeving, waar ze meer mogen leren over wie God is en hun eigen identiteit. Op een plek waar zij zichzelf mogen zijn en zich geliefd mogen weten, bij de dansdocent en bovenal God, kunnen ze zich ontwikkelen in hun expressie en bewegingsmogelijkheden. Door te dansen in een groep leren de kinderen en jongeren om samen te werken en elkaar aan te moedigen.
Zoals de Bijbel ons leert om te zien naar de mensen om ons heen, laten we de kinderen en jongeren hun dans presenteren op plekken waar ze hun blijdschap kunnen delen met anderen, zoals: een ziekenhuis, asielzoekerscentrum, bejaardentehuis of op een podium.