AVIV I

AVIV I is ons hoofdgezelschap, waarmee we stukken creëren om op te treden en om mee te touren. We maken zowel gebruik van choreografen van binnen het gezelschap als van gastchoreografen die zich aansluiten voor specifieke projecten. Daarnaast maakt AVIV ook gebruik van gastdansers, die voor een bepaald project via een auditie kunnen aansluiten. Je krijgt uiteindelijk per voorstelling of project betaald, dit geeft verder geen zekerheid, want we treden soms ook gratis op met bijvoorbeeld een outreach op straat. De wekelijkse trainingen zijn op vrijdag van 14.00-18.30 uur in Amsterdam. Regelmatig hebben we een ‘community night’ op de vrijdagavond met AVIV II waarin we met elkaar connecten, gezellig eten en iets delen vanuit de Bijbel.

De dansers van AVIV I zijn afgestudeerd aan een dansacademie en werkzaam binnen het werkveld. Binnen AVIV I krijgen dansers de mogelijkheid om te groeien in hun kwaliteiten als danser, choreograaf en docent. Door samen deze taken te dragen, vervult elke danser afwisselend de rol van choreograaf en/of docent binnen een training en voorbereiding voor een optreden of tour.

Interesse? Stuur ons een mail!

Leer meer over wie wij zijn.

AVIV II

AVIV II bestaat uit dansers die afgestudeerd zijn, maar niet werkzaam zijn in het werkveld en dansstudenten die een dansacademie volgen. Samen maken we choreografieën en willen we daarmee God de eer geven. De trainingen zijn op vrijdag van 17.15 (dan mag je een les mee doen met AVIV I) of 18.30-21.15 uur in Amsterdam onder leiding van Birgit Juch. Tweemaal per jaar krijgt een choreograaf uit het gezelschap de mogelijkheid om met AVIV II aan de slag te gaan van 20.00-21.15u. De jonge gemotiveerde choreograaf mag een stuk creëren en ontvangt coaching.

Regelmatig hebben we een ‘community night’ op de vrijdagavond met AVIV ! waarin we met elkaar connecten, gezellig eten en iets delen vanuit de Bijbel.

Zoek je een leuke stageplek tijdens jouw dansopleiding? AVIV is een erkend leerbedrijf en heeft al vele HBO en MBO stagiaires begeleid. AVIV II is een mooie inspirerende plek om jouw danstalent in combinatie met het geloof te ontwikkelen.

Interesse? Stuur ons een mail!

Audities

Wil jij dansen in één van onze companies?

Dan komen wij graag met je in contact! Twee keer per jaar houden we audities en is er de mogelijkheid om te zien of er een match is tussen jou en het gezelschap. Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende auditie, of laat hier alvast je gegevens achter.

Voor welke company wil je auditeren?

1 + 11 =